Публиката  зрителите на Денсиг старс не бяха изживявали подобна разочароваща

...
Публиката  зрителите на Денсиг старс не бяха изживявали подобна разочароваща
Коментари Харесай

Пълно разочарование от четвърт финала на „Денсинг старс”

Публиката  феновете на „ Денсиг старс ” не бяха изживявали сходна разочароваща вечер като елиминацията нощес. Те са гневни на продуцентите, като стигнаха до извода, че всичко в шоуто авансово е нагласено и финала е превдварително решен.

Зрителите не могат да позволен, че докторката Щонова и колегата й могат да оберат зрителския избор и да се наредят на второ място в общата ранглиста. А Натали и колегата й, които бяха оценени с 40 точки от журито да заемат предпоследното място и да бъдат застрашени за изпъждане.

Горката Натали напряко посърна и пребледня не очаквайки да я сполети тая орис – от любимка да се трансформира в застрашена от овакантяване. Така един против различен се изправиха русокосата хала и двойката на Виктор и Михаела в елиминационен танц. Който въпреки всичко бе извоюван от дългокраката синоптичка. А ергенът стана изкупителна жертва и бе отхвърлен.

По-голям хейт не е имало до в този момент в танцувалното шоу. Особено против прехвалената лекар Щонова и Месечков: „ Аз си мислех, че Неделя ще се покълчи 2,3 лайфа и ще я отпратят. Но с сътрудник като Месечков не ми се вярваше, че ще се състезават единствено да се покажат. Даже през вчерашния ден си помислих, че ще вземат и да завоюват … ”, „ Не мога да си намеря място от гняв, че Неделя и Наско са втори, какъв е този скотски възторг да давате глас за шоу гърл Неделя Щонова, а да изгоните Мишето и Виктор! Ами благодаря, гледайте си я! ”

Автор:Фейсбук

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР